ElmoJohn biedt de mogelijkheid uw Exclusieve Occasion te verkopen.

Een exclusieve auto verkopen is geen sinecure want de belangstelling is vaak groot maar de echte kopers zijn klein in aantal dat vraagt om een gedegen aanpak, want de koper van zo’n auto zal, net als u, met respect en waardering behandelt willen worden.


Heeft u geen zin om geïnteresseerden voor uw auto thuis over de vloer te krijgen en maar proefritten te maken, auto verkoop klaar te maken etcetera ?


ElmoJohn Exclusieve Occasions biedt u de mogelijkheid om uw bijzondere auto te verkopen zonder dat u daar als autoverkoper voor hoeft op te treden. De auto komt, zonder dat u genoemd wordt, tussen meerdere Exclusieve Occasions op het internet te staan, uiteraard op www.elmojohn.nl maar ook op toonaangevende advertentiesites zoals daar zijn in Nederland: Marktplaats , Speurders, Autowereld en op buitenlandse advertentiesites zoals Mobile en Autoscout, waardoor uw auto aangeboden wordt in alle belangrijke landen in Europa. Wij bereiken hiermee 80% Europese bevolking en onze ervaring geeft aan dat dit de verkoop van uw auto aanzienlijk versnelt. 

 

Wij kunnen de auto voor u adverteren en verkopen waarbij u de auto aanlevert nadat wij een zorgvuldig geselecteerde koper hebben gevonden maar wij hebben ook de mogelijkheid om de auto in onze beveiligde opslag te plaatsen zodat wij alle zorg van u overnemen en dan ook kunnen zorgen dat de auto in optimale staat aan de klant wordt aangeboden. Wij bieden u de mogelijkheid om naar keuze gebruik te maken van onze faciliteiten, wij maken speciaal voor u een maatpakket dat bij u past.

Vele klanten van ons zijn u voorgegaan en komen regelmatig bij ons terug.


Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u ons een email sturen, wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar.


Met vriendelijke groet,

ElmoJohn van den Berg

Uitgeest

Info@elmojohn.nl

0642230271


Zoekopdracht

Bent u op zoek naar juist dat ene model occasion. Neemt u dan gerust contact op met ElmoJohn over de zoekservice. Wij hebben een uitgebreid dealer netwerk in binnen- en buitenland en kunnen u vast en zeker voorzien van uw droomauto.


info@elmojohn.nl
Tel: +31(0)6 422 302 71
Wij zijn alleen geopend op afspraak, eventueel in de avond.